Kontakt

Brunatas netværk

Brunatas produkter aflæses gennem to forskellige netværksløsninger: LoRaWAN® og wM-Bus (OMS). Begge løsninger giver mulighed for bl.a. at modtage rapporter og opsætte alarmer i Brunatas online univers og giver samtidig adgang til analyseværktøjer som Brunata Visual.

Bemærk: Produkterne indeholder ikke begge netværksløsninger. Produktet købes med enten LoRaWAN® eller wM-Bus (integreret eller kompatibelt) radiomodul.

OMS (OPEN METERING STANDARD)

wM-Bus (OMS) er Brunatas traditionelle netværksløsning, der sikrer, at vi kan levere præcise forbrugsregnskaber med korrekt og fair fordeling af energiforbruget. wM-Bus er en åben netværksstandard for målernes telegrammer – altså den data som en måler sender om forbrug af vand, varme og el. wM-Bus sikrer, at telegrammet sendes efter en bestemt standard, så der frit kan skiftes til en anden leverandør end den, der oprindeligt opsatte måleren.

LORAWAN®

Gennem LoRaWAN® kobles kunderne til Brunatas eget ”Internet of Things” (IoT), der åbner for helt nye kombinationer af data og langt bedre muligheder for at tænke i ressourcebesparelser, miljø og daglig funktionalitet. LoRaWAN®

er et Low Power/Long Range netværk, der kan formidle data hurtigt og sikkert fra et stort set ubegrænset antal enheder. Det betyder, at avanceret information fra samtlige målere og sensorer i hele ejendomskomplekser kan sendes til en beskyttet cloudserver, behandles, visualiseres og returneres til ejer, administrator, beboer eller andre med adgang på en pc eller mobil enhed. Netværket er nemt at installere og dækker store områder med ganske få gateways.

Log ind for at handle hos Brunata

Indtast dit brugernavn og kodeord

Ny kunde?

  • Få adgang til hele Brunatas produktsortiment
  • Nem bestilling
  • Mulighed for at handle 24/7